IBPS PO or SBI Tense related Previous Questions

Tense related Questions and Answers 


1. The Earth moves round the Sun.
A. simple past
B. past perfect
C. simple present
D. past future perfect

Hide Answer


Answer:C

2. Rain falls from the cloud.

A. past continuous

B. future continuous

C. simple present

D. present continuous

Hide Answer


Answer:C

3. The train had left.
A. past perfect
B. past continuous
C. past future
D. simple present

Hide Answer


Answer:A

4. It will rain soon.
A. simple past
B. simple present
C. past future
D. simple future

Hide Answer


Answer:D

5. The man has a gruff voice.
A. past perfect
B. present perfect
C. simple perfect
D. present continuous

Hide Answer


Answer:C

6. Suganya is typing.
A. simple past
B. simple present
C. present continuous
D. past perfect

Hide Answer


Answer:C

7. Mahatma Gandhi was born in Porbandar.
A. simple past
B. simple present
C. simple future
D. past continuous

Hide Answer


Answer:A

8. Shakespeare has written dramas appealing to all people of all ages.

A. simple present

B. present continuous

C. past perfect

D. present perfect

Hide Answer


Answer:D


9. Prasanna would have reached Bangalore by this time.
A. present perfect
B. past perfect
C. future perfect
D. simple past

Hide Answer


Answer:C


10. I shall visit the book fair tomorrow.
A. simple past
B. simple present
C. simple future
D. future continuous

Hide Answer


Answer:C


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.


Tense related Questions and Answers

11. She could not marry the person of her choice.
A. simple past
B. simple future
C. past continuous
D. past perfect

Hide Answer


Answer:A

12. When are you going to Mumbai.

A. past perfect

B. simple future

C. present perfect

D. present continuous

Hide Answer


Answer:D


13. Have you seen the recent Hollywood films.
A. past perfect
B. present perfect
C. simple past
D. simple present

Hide Answer


Answer:B


14. I shall visit the book fair tomorrow.
A. past perfect
B. simple future
C. future continuous
D. present perfect

Hide Answer


Answer:B


15. Are you playing tennis?
A. simple present
B. simple past
C. present continuous
D. past continuous

Hide Answer


Answer:C


16. I studied French at the college.
A. simple past
B. past perfect
C. present continuous
D. present perfect

Hide Answer


Answer:A


17. It has been raining heavily.
A. simple past
B. simple present
C. present perfect continuous
D. past perfect continuous

Hide Answer


Answer:C

18. I will have finished this work by the end of this month.

A. future perfect

B. present perfect

C. simple past

D. simple present

Hide Answer


Answer:A


19. She always goes to bed early.
A. simple past
B. simple present
C. perfect continuous
D. present perfect

Hide Answer


Answer:B


20. They ran fast.
A. simple present
B. simple past
C. present perfect
D. past perfect

Hide Answer


Answer:B


Post a Comment

Please express your needs and emotions by using comment Box above.